Sjalv alskar din lekamen. Mig alskar dina ogon.

Sjalv alskar din lekamen. Mig alskar dina ogon.

Mig alskar ditt taktik att bege sig. Mig alskar ditt taktik att samspraka. Sjalv alskar din stamm. Sjalv alskar dina lappar. Hurs kan du inte koppla det? Inte me dig ar sjalv inget alls. Utan dej befinner sig sjalv fortvivlad. Inte med dig befinner si mig misslyckad. Men med di befinner sig sjalv nojd. Du betyder allting stav mej. Skad uppenbarlige betyder mig inget alls pro dej. Mig kanner til din hemlighet til mig, inte med att ni sager saken da. Adjo min alskling. Emelie

Stjarnan pa himlen!

Sjalv ligger i grima sang, sam kollar gallande stjarnorna. Det faller nagon artist av himlen. Mi onskar, medan stjarnan faller flinkt ned. Mig hoppas att denna langtan promenerar inom uppfyllelse. Andock innerst inne vet jag att saken da aldrig kommer att producera det. Sjalv blir bedrovad & nere. Jag ogonflo fortvivlat och tanker pa dej. Jag blir arg & tar fram centrum rakblad, och kobb djupa skaror ino mina armar. Mig saknar di, sam vill alltid innehav dej samman grima par. Du befinner sig saken dar slut saso kan bega mej jovialisk, lycklig samt fullkomlig ater. Onsk att ni kommer at mig sa smaningom, fore det befinner sig forsent. Emelie

Langtar!

Jag sakna postumt din lov. Jag saknar efter din hetta. Mi vill aga dig uppemot mig va sekund, va minut, varje timma, var dag, var ar it mitt oljud. Jag saknar & vantar, andock n kommer ej. Jag kommer att langta & avvakt anda tills doden befinner si hos mig. Ni befinner si allting for mi. Onsk att du kommer. Vill innehav dig. Emelie

N befinner sig!

N befinner si den mi vill aga. Du befinner si saken dar mi atrar. Ni ar saken dar killen mig alskar. N ar den finaste & vackraste killen. Du ar saken dar sjalv alskar mest. N befinner sig den mi alltid kommer amna hava. Rara ga ur mig aldrig. Skulle aldrig onskan liv inte me di. Ni befinner si karna allting, ni befinner si centru midja. N befinner si saken dar sjalv lever sta. Om n ej hade existera odl hade jag varit hadanfard overdriven, jatte- lange forsena. Emelie

Hemligheterna!

Alltid mi ser di, varje gang n stam spann mig, odla pirrar det ino uppsyn mage. Mi kanner til att mig befinner sig foralskad i dig, men sjalv kanner till likasa att du icke ar foralskad ino mig. N anser att du tycker om mi, sam jag sajer att mi gillar di samt. Skada det n ick far kunna befinner sig grimas storsta hemlighet. Saken da hemskaste hemligheten bruten domslut all. Den kommer ingen att erhall vara medveten om, hur mycket domslut ann forsoker. Odla kommer det evigt att vara grimas hemlighet. Jag kan icke informera, forut da befinner si jag kanslig, samt ick langre hallbar som for. Mig befinner si mer omtalig annu baksida av underben ni nagonsin trott, grimas alskling. Emelie

Underbe vill ni?

Allti jag tittar di odla vill mig bara knata fram & kyssa dig. Andock det kan mig inte. Samt ni vet anledningen mo det likas. Jag alskar din hud, mig vill endast puss saken da & karessera den. Men sjalv vill aven kyssa dina lappar. Sjalv vill kanna dej inuti mig. Jag vill ha sex di. Alltid vi samlas odla tender du granska pa mi, n skanke mi sana blickar sam leenden saso mi ej kanner til vad dom betyder. Det befinner sig ganska exakt det ni vill, att mig icke skall kunna lasa bruten dina blickar & leenden. Mig katalog vill veta vad dina blickar & leenden mot mig betyder. Mi vet iallafall att mig befinner sig foralskad inom di, samt att sjalv vill innehava dej itu laka karna blodpump. N ar saken da sluta pro mi. Emelie

Blottat blodpump!

Jag trodde denna lov vart riktig, men ut ino tomma inge saken dar rann. Mi ville att saken da skulle befinna oforfalskad. Mi befinner sig fortvivla, odla ledsen. Forsavitt mig blott kunde fa nago sista puss. Snalla sag ick hej d. Ni tillat ej ga, icke overge mi solo i denna stora & kopiost ensamma varld. Mig inneha omkring inget innestaend. Jo, nagon nodvandig sak inneha mig innestaend, samtlig mina minnen kommer forgott att foreligga innestaend. Ino centrum blottade hjarta finns bade sorg & fortjusning. Ino karna blottade blodpump finns bade ensamhet & tranande. Det finns massor it grejer i centrum blottade blodpump, som ingen nagonsin kommer att lite kanna till. Endast jag kommer att kanna till alltsammans som hant sam allting vi inneha sagt mo varandra. Emelie

netserg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛЬ

Остальные новости

Оставить комментарий

Ваш Email не будет опубликован *

Cancel reply