E finemang metod att konversera om gissel ar nar er bada sitter inom bilen kungen gata nagonstans

E finemang metod att konversera om gissel ar nar er bada sitter inom bilen kungen gata nagonstans

D sitter dar er sitter och kan icke ejakulera nagon vartha. Att konversera medan ni far akdon innebara att ni kan konversera utan onodiga storningsmoment.

10. Soka positiva egenskaper

Vi befinner sig ideligen duktig pa att framhava oratt samt brist hos en partner, men vi befinner sig nej ingalunda identiska fint gallande att uppmarksamma all hans/hennes positiva egenskaper. Tank villig det samt trana gallande att prisa istallet darfor att endast risa.

Forsavit din partner astadkommer nagot saso gagnar ni bagge alternativt kan handa endast de sol, odla sag tack. Indikera din ungefar. Haffa ej din partners omtanksamhet sta givet.

12. Protokollfora underben sasom mestadels oroar din partner

Allihopa folk oroar sig forut sarskilda foremal. Forut ett bit befinner sig medel det stora bekymret. Pro andra befinner sig det hurda dom ska anvanda sin daliga forhalland mo sin mor alternativt sina syskon samt kompisa etc. ifall din kompanjo mycket verkar angslas for detsamm, odla uppmuntra sam avlastning mot. Emellanat kan det assist igenom att ge honom/henne chans att atnjuta kackla ut inom cool samt vila. Lyssna och varenda uppmarksa for hurdan ni kan bidra till att fixa problemet. Astadkomme din partners ok lattare via att separera saken da tillsammans honom/henne odl massor ni kan.

13. Annorlunda ansvarsomraden

Sta en segment par fungerar det suvera att tillverka absolut skilda ansvarsomraden annu att hela tiden dividera alltsammans fifty-fifty. Det befinner si acceptera dessutom ino dagens samhalle odla lange bagg exempel på thaiflirting-profiler kanner sig nojda.

14. Varje lyhord til din kompanjon

Forsavitt n marker att din medspelare absolut hatar att foreta somlig don sam att do sakerna inte alls bekommer dej, odla visa honom/henne undfl besvaret. Var generos samt ryck in och astadkommer det darborta allena. Det kommer att uppskattas.

15. Overdriv ej i ert kompromissande

Kar plikt instruera sig att dagtinga ino en samband, skad nar n absolut ger opp dina egna intressen samt suddar ut din egen karakta endast darfor at matta din partners fordran samt behov, odla ar risken enorm att ni sa smaningom blir ointressant pro honom/henne.

16. Eloge din delagare darfor att besta en bra foralder

Det befinner si oforandrad centralt stav bade kvinnor samt karlar att pa olika specifika taktik ringa lyssna pa att hane befinner sig nago finfin foralder at tryta avkomma. Det skapar stolthet sam skingrar osakerheten sasom dom majoriteten foraldrar sporadisk kanner utav.

17. Sag nagot magiskt

Att toras pasta dessa ringa forlosande glosa kan stundtals finnas till det snabbaste sattet att kringga en tufft och onodigt gral. Jo, innerst poppis anser ni antagligen att det enkom ar din partners felaktigt att nagot gick sned, skada det befinner sig sallan en befinner si tillmotesgaende att frivilligt ta pa sig hela skulden forut nagot. Att medge din pusselbit ino skuldfragan, hurdan futtig den ann befinner sig, kan stalla upp att snabbare samt smidigare frigora problemet ino sin helhet.

18. Undvik generaliseringar sam overdrifter nar er gralar

Sag icke ”Du astadkomme stadse…, ”Du astadkommer aldrig… ”, ”Du befinner sig (en dumhuvud, hafsig)” alternativ ”Du har inkorrekt.” Att samspraka ino absoluta termer gor att er endas snacka omkring amnet samt det resulterar enkom inom att du ar omodern efter befinner sig att skuldbelagga din partner. Det gor honom/henne endas fortfarand mera forsvarsbenagen sam tillats garanterat gralet att stiga fullstandigt i onodan.

Varje bestam istallet samt sag t. ex ”Jag befinner sig uppriven darfor att ni lamnade disken ino diskhon aterigen. Baksida av underben kan vi foreta, odl att det ej fortsatter existera odla narvarande?” Att ga av stapeln tillsamman att delge hur du kanner sam synliggor ackurat vad det ar saso gjort dej gramse, misslynt eller ledsen — och ick bara skrala om att hon/han ligger risigt at genast — gor att din medspelare blir mer oppen darfor at fixa problemet.

netserg
ADMINISTRATOR
ПРОФИЛЬ

Остальные новости

Оставить комментарий

Ваш Email не будет опубликован *

Cancel reply